Zpracování ryb

Dne 30. 4. 2019 se v naší gastronomické učebně konal odborný seminář na téma zpracování ryb, kterého se zúčastnili žáci druhého ročníku obor Kuchař-číšník. Seminář s praktickými ukázkami vedl vážený kuchař, odborník na gastronomii, manažer a letitý skvělý pedagog, který přednáší o využití ryb sladkovodní akvakultury nejen na vysoké škole, ale i na odborných rybářských konferencích. Během konference Sdružení Rybářů ČR 2017 byla jeho přednáška vyhodnocena jako druhá nejlepší. V letošním roce byl dne 7. 1 . 2018 vyznamenám Asociací kuchařů a cukrářů ČR Křížem svatého Vavřince. Tento skvělý a sympatický odborník stojí za osvětou týkající se kapra v Čechách, které se věnuje posledních 20 let. V současné době tráví nejvíce času ve fakultní rybí laboratoři a prodejně – Ryby pro zdraví. To je Ing. Eduard Levý.

Je nám velkou ctí, že má naše škola možnost spolupracovat s tak erudovaným odborníkem.

Sdílet