Netradiční úprava vodňanské ryby

Dne 23. 5. 2018 se konala krajská gastronomická soutěž ve Vodňanech na téma "NETRADIČNÍ ÚPRAVA VODŃANSKÉ RYBY". Tato soutěž se konala v rámci konání rybářských dnů, které mají v tomto městečku již 26 - letou tradici. Všechny soutěžící týmy připravovaly pokrmy z kapra - předkrm a hlavní chod včetně zvolené přílohy. Náš tým připravil: "Filet z kapra na kmínovém másle, s čočkovým ragú a slaninovou omáčkou" a k předkrmu servíroval " Plněné avokádo s kapřím masem a sušenými rajčaty".

Naši žáci druhého ročníku Purkrábková Barbora a Benda Zbyněk se umístili na pěkném 4. místě, čímž jim patří také velký dík. Žáky na soutěž připravil učitel odborného výcviku Pavel Liška

Sdílet